Zamknięty 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kapsel4 [Usunięty] 202 - Kosa
#1
Tu będą moje raporty. 
Numer służbowy: 202
Podpis: Kosa


Wzór zdania raportu:

Kod:
Data kursu:
Linia/Brygada/Zmiana:
Autobus:
Kurs z: Grafiku/Wolnego/Rezerwy
Screen autobusu po zakończonym kursie:
Rozpiska przystanków 
Karta drogowa:
Uwagi:
#2
Data kursu: 3/09/18
Linia/Brygada/Zmiana: 7/2 B
Autobus: 218
Kurs z: Wolnego
Screen autobusu po zakończonym kursie:  https://www.dropbox.com/s/x9cpxj4qee46ak...1.png?dl=0
Rozpiska przystanków
Kod:
=======================================================================================================
Time Table Logging of Current Tour
=======================================================================================================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Przyjazd  Przyjazd  Przyjazd  Odjazd   Odjazd   Odjazd
 Nazwa przystanku                planned   actual    diff      planned   actual    diff      status
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Fasty                                                         17:13:00  17:13:15  00:00:15  ok
 Fasty . PKS                     17:15:00  17:14:00 -00:01:00  17:15:00  17:14:25 -00:00:35  ok
 Fasty . Gielda                                                17:17:00  17:16:45 -00:00:15  ok
 Przedzalniana . Szosa Elcka     17:18:00  17:17:51 -00:00:09  17:18:00  17:18:08  00:00:08  ok
 Przedzalniana ZBP Fasty         17:20:00  17:18:22 -00:01:38  17:20:00  17:19:16 -00:00:44  ok
 Przedzalniana . Osiedle Fasty   17:21:00  17:19:34 -00:01:26  17:21:00  17:20:22 -00:00:38  ok
 Kollataja 01                    17:22:00  17:20:47 -00:01:13  17:22:00  17:21:11 -00:00:49  ok
 Kollataja . Mackiewicza         17:23:00  17:21:53 -00:01:07  17:23:00  17:22:17 -00:00:43  ok
 Kollataja . Bacieczki           17:25:00  17:22:42 -00:02:18  17:25:00  17:24:20 -00:00:40  ok
 Kollataja . Dworska             17:27:00  17:24:42 -00:02:18  17:27:00  17:25:02 -00:01:58  ok
 Swobodna . Wysoki Stoczek       17:28:00  17:25:32 -00:02:28  17:28:00  17:27:27 -00:00:33  ok
 Konstytucji 3 Maja - Rzemiesln  17:29:00  17:28:44 -00:00:16  17:29:00  17:29:09  00:00:09  ok
 Konstytucji 3 Maja - Studzienn  17:30:00  17:29:26 -00:00:34  17:30:00  17:29:46 -00:00:14  ok
 Antoniuk F. - Konstytucji 3 Ma  17:32:00  17:31:03 -00:00:57  17:32:00  17:31:25 -00:00:35  ok
 Antoniuk Fabryczny . Ogrodnicz  17:34:00  17:33:15 -00:00:45  17:34:00  17:33:44 -00:00:16  ok
 Antoniukowska . Wierzbowa       17:36:00  17:35:18 -00:00:42  17:36:00  17:35:44 -00:00:16  ok
 Knyszynska                      17:37:00  17:36:49 -00:00:11  17:37:00  17:37:25  00:00:25  ok
 P. K. Pilsudskiego - Pl.Niepod  17:41:00  17:40:21 -00:00:39  17:41:00  17:41:25  00:00:25  ok
 Czestochowska                                                 17:42:00  17:43:38  00:01:38  ok
 Teatr Lalek                     17:44:00  17:44:54  00:00:54  17:44:00  17:45:30  00:01:30  ok
 Plac NZS                        17:45:00  17:45:49  00:00:49  17:45:00  17:46:12  00:01:12  ok
 Skladowska - Ksiaznica Podlask  17:47:00  17:47:02  00:00:02  17:47:00  17:47:28  00:00:28  ok
 Swietojanska - Galeria Alfa     17:50:00  17:50:37  00:00:37  17:50:00  17:50:57  00:00:57  ok
 P. K. Mickiewicza . Grottgera   17:52:00  17:52:04  00:00:04  17:52:00  17:52:56  00:00:56  ok
 Mickiewicza . Kosciol Sw. Ojca  17:53:00  17:53:23  00:00:23  17:53:00  17:53:44  00:00:44  ok
 Mickiewicza . Zwierzyniecka     17:54:00  17:53:59 -00:00:01  17:54:00  17:54:43  00:00:43  ok
 Ciolkowskiego . Mickiewicza     17:55:00  17:57:15  00:02:15  17:55:00  17:57:35  00:02:35  ok
 Ciolkowskiego . Lotnisko        17:57:00  17:58:16  00:01:16  17:57:00  17:58:33  00:01:33  ok
 Stadion Miejski                 17:59:00  18:00:09  00:01:09                                ok
Karta drogowa:
Uwagi:

Rafał dodał notatkę do tego postu 03-09-2018 20:36:

Zatwierdzam
1. Odjazd z przystanku z przyśpieszeniem powyżej jednej minuty
17.5 pkt. - 3 pkt. = 14.5 pkt.

#3
Data kursu: 05/09/18
Linia/Brygada/Zmiana: 11/4
Autobus: 686
Kurs z: Wolnego
Screen autobusu po zakończonym kursie:  https://www.dropbox.com/s/85912ap38vk187...8.png?dl=0
Rozpiska przystanków
Kod:
=======================================================================================================
Time Table Logging of Current Tour
=======================================================================================================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Przyjazd  Przyjazd  Przyjazd  Odjazd   Odjazd   Odjazd
 Nazwa przystanku                planned   actual    diff      planned   actual    diff      status
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Dziesieciny                                                   06:42:00  06:42:51  00:00:51  ok
 Gen.J.Hallera - Dziesieciny     06:43:00  06:42:58 -00:00:02  06:43:00  06:43:31  00:00:31  ok
 Gen.J.Hallera - Palmowa         06:44:00  06:44:15  00:00:15  06:44:00  06:44:40  00:00:40  ok
 Gen.J.Hallera - Gajowa          06:46:00  06:45:18 -00:00:42  06:46:00  06:46:08  00:00:08  ok
 Antoniuk F. - Konstytucji 3 Ma  06:48:00  06:48:02  00:00:02  06:48:00  06:48:49  00:00:49  ok
 Antoniuk Fabryczny . Ogrodnicz  06:49:00  06:49:32  00:00:32  06:49:00  06:49:57  00:00:57  ok
 Antoniukowska . Wierzbowa       06:51:00  06:51:30  00:00:30  06:51:00  06:52:00  00:01:00  ok
 Knyszynska                      06:52:00  06:52:35  00:00:35  06:52:00  06:53:06  00:01:06  ok
 Dworzec PKP                     06:54:00  06:53:44 -00:00:16  06:54:00  06:54:11  00:00:11  ok
 Zwyciestwa . Prowiantowa        06:55:00  06:54:56 -00:00:04  06:55:00  06:55:22  00:00:22  ok
 Hetmanska - Gruntowa            06:58:00  06:56:45 -00:01:15  06:58:00  06:57:24 -00:00:36  ok
 Hetmanska - Promienna           06:59:00  06:58:55 -00:00:05  06:59:00  06:59:20  00:00:20  ok
 Hetmanska - Marczukowska        07:00:00  07:00:52  00:00:52  07:00:00  07:01:18  00:01:18  ok
 Hetmanska - Gen. E Fieldorfa "  07:03:00  07:04:05  00:01:05                                ok
=======================================================================================================
Time Table Logging of Current Tour
=======================================================================================================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Przyjazd  Przyjazd  Przyjazd  Odjazd   Odjazd   Odjazd
 Nazwa przystanku                planned   actual    diff      planned   actual    diff      status
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Hetmanska - Gen. E Fieldorfa "                                07:04:00  07:05:14  00:01:14  ok
 Hetmanska - Marczukowska        07:05:00  07:06:26  00:01:26  07:05:00  07:06:50  00:01:50  ok
 Hetmanska - Promienna           07:06:00  07:08:05  00:02:05  07:06:00  07:08:37  00:02:37  ok
 Zwyciestwa . Hetmanska          07:08:00  07:09:53  00:01:53  07:08:00  07:10:21  00:02:21  ok
 Zwyciestwa .W.S.E               07:09:00  07:10:54  00:01:54  07:09:00  07:11:24  00:02:24  ok
 Dworzec PKP                     07:11:00  07:12:06  00:01:06  07:11:00  07:12:35  00:01:35  ok
 Owsiana                         07:13:00  07:13:24  00:00:24  07:13:00  07:13:50  00:00:50  ok
 Antoniukowska . Narewska        07:14:00  07:14:34  00:00:34  07:14:00  07:15:00  00:01:00  ok
 Antoniukowska . Swietokrzyska   07:15:00  07:15:20  00:00:20  07:15:00  07:15:48  00:00:48  ok
 P. K. Antoniuk F. - Gajowa      07:16:00  07:17:00  00:01:00  07:16:00  07:17:29  00:01:29  ok
 Gen.J.Hallera - Kosciol         07:18:00  07:18:37  00:00:37  07:18:00  07:19:02  00:01:02  ok
 Gen.J.Hallera - Brzozowa        07:20:00  07:19:59 -00:00:01  07:20:00  07:20:24  00:00:24  ok
 Gen.J.Hallera - Parking         07:21:00  07:20:46 -00:00:14  07:21:00  07:21:47  00:00:47  ok
 Dziesieciny . Petla             07:22:00  07:22:15  00:00:15                                ok
Karta drogowa: -
Uwagi: -

Rafał dodał notatkę do tego postu 05-09-2018 20:45:

Zatwierdzam
1. Zły hof lub brak bitmap

15 pkt - 15 pkt. = 0 pkt.

#4
Data kursu: 6/09/18
Linia/Brygada/Zmiana: 18/1 B
Autobus: 105
Kurs z: Grafiku
Screen autobusu po zakończonym kursie: https://www.dropbox.com/s/mnelsg8sv5icv4...1.png?dl=0
Rozpiska przystanków
Kod:
=======================================================================================================
Time Table Logging of Current Tour
=======================================================================================================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Przyjazd  Przyjazd  Przyjazd  Odjazd   Odjazd   Odjazd
 Nazwa przystanku                planned   actual    diff      planned   actual    diff      status
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 42 PP - Warzywna                                              18:10:00  18:10:29  00:00:29  ok
 42 PP - Ogrodki Dzialkowe       18:11:00  18:11:37  00:00:37  18:11:00  18:11:54  00:00:54  ok
 Brzechwy - 42 P.P               18:13:00  18:12:52 -00:00:08  18:13:00  18:13:13  00:00:13  ok
 Chelmonskiego - Rubinowicza     18:14:00  18:14:12  00:00:12  18:14:00  18:14:30  00:00:30  ok
 Chelmonskiego - Janickiego      18:15:00  18:14:50 -00:00:10  18:15:00  18:15:08  00:00:08  ok
 Kazimierza Wielkiego -  Chelmo  18:16:00  18:15:42 -00:00:18  18:16:00  18:16:01  00:00:01  ok
 42 P.P - Chabrowa               18:17:00  18:17:10  00:00:10  18:17:00  18:17:32  00:00:32  ok
 42 P.P - Robotnicza             18:18:00  18:18:08  00:00:08  18:18:00  18:18:26  00:00:26  ok
 Gen.Sosabowskiego - Krancowa    18:19:00  18:19:20  00:00:20  18:19:00  18:19:44  00:00:44  ok
 Gen.Sosabowskiego - Wasilkowsk                                18:21:00  18:24:13  00:03:13  ok
 Kapralska - Pionierska          18:23:00  18:24:56  00:01:56  18:23:00  18:25:15  00:02:15  ok
 Traugutta - Ciasna              18:24:00  18:25:46  00:01:46  18:24:00  18:26:03  00:02:03  ok
 Traugutta - Wasilkowska         18:25:00  18:26:24  00:01:24  18:25:00  18:26:45  00:01:45  ok
 P. K. Sienkiewicza - Ryska      18:27:00  18:27:43  00:00:43  18:27:00  18:28:14  00:01:14  ok
 Sienkiewicza . Ogrodowa         18:29:00  18:29:52  00:00:52  18:29:00  18:30:13  00:01:13  ok
 al.Pilsudskiego . Rzeka Biala   18:31:00  18:31:38  00:00:38  18:31:00  18:31:59  00:00:59  ok
 Pilsudskiego - Warynskiego      18:33:00  18:33:00  00:00:00  18:33:00  18:33:21  00:00:21  ok
 P. K. Pilsudskiego - Botaniczn  18:35:00  18:34:09 -00:00:51  18:35:00  18:34:32 -00:00:28  ok
 Dworzec PKP                     18:38:00  18:35:51 -00:02:09  18:38:00  18:37:12 -00:00:48  ok
 Zwyciestwa . Prowiantowa        18:39:00  18:37:57 -00:01:03  18:39:00  18:38:21 -00:00:39  ok
 Wierzbowa - Rondo R. Reagana    18:41:00  18:39:26 -00:01:34  18:41:00  18:40:09 -00:00:51  ok
 Wierzbowa - Technikum Mechanic  18:42:00  18:40:33 -00:01:27  18:42:00  18:41:19 -00:00:41  ok
 Wierzbowa - H. Ordonowny        18:43:00  18:41:43 -00:01:17  18:43:00  18:42:06 -00:00:54  ok
 Antoniukowska . Swietokrzyska   18:45:00  18:43:43 -00:01:17  18:45:00  18:44:09 -00:00:51  ok
 P. K. Antoniuk F. - Gajowa      18:46:00  18:44:40 -00:01:20  18:46:00  18:45:10 -00:00:50  ok
 Konstytucji 3 Maja - Cm.Sw.Roc  18:48:00  18:47:05 -00:00:55  18:48:00  18:47:31 -00:00:29  ok
 Konstytucji 3 Maja - Wysoki St  18:49:00  18:47:58 -00:01:02  18:49:00  18:48:44 -00:00:16  ok
 Swobodna                        18:51:00  18:49:11 -00:01:49  18:51:00  18:50:17 -00:00:43  ok
 Swobodna . Lagodna              18:52:00  18:51:22 -00:00:38  18:52:00  18:51:40 -00:00:20  ok
 Jarzebinowa                     18:53:00  18:52:10 -00:00:50  18:53:00  18:52:32 -00:00:28  ok
 Nadrzeczna                      18:54:00  18:52:49 -00:01:11  18:54:00  18:53:11 -00:00:49  ok
 Neptuna                         18:56:00  18:53:39 -00:02:21  18:56:00  18:55:26 -00:00:34  ok
 Saturna                         18:57:00  18:55:39 -00:01:21  18:57:00  18:56:10 -00:00:50  ok
 Kleeberga                       18:58:00  18:56:57 -00:01:03  18:58:00  18:57:14 -00:00:46  ok
 Kollataja 01                    18:59:00  18:57:54 -00:01:06  18:59:00  18:58:13 -00:00:47  ok
 K.E.N - Kollataja               19:00:00  18:59:02 -00:00:58  19:00:00  18:59:27 -00:00:33  ok
 K.E.N - Pietkuna                19:01:00  18:59:47 -00:01:13  19:01:00  19:00:08 -00:00:52  ok
 NSZ - KEN                       19:02:00  19:00:47 -00:01:13                                ok
Karta drogowa: -
Uwagi: pomylilem trase w jednym momencie

Rafał dodał notatkę do tego postu 06-09-2018 18:04:

Zatwierdzam
12.5 pkt.

#5
Data kursu: 8/09/18
Linia/Brygada/Zmiana: 108/1
Autobus: 128
Kurs z: Wolnego
Screen autobusu po zakończonym kursie: https://www.dropbox.com/s/bnqf6ymdbc1mki...0.png?dl=0
Rozpiska przystanków  
Kod:
=======================================================================================================
Time Table Logging of Current Tour
=======================================================================================================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Przyjazd  Przyjazd  Przyjazd  Odjazd   Odjazd   Odjazd
 Nazwa przystanku                planned   actual    diff      planned   actual    diff      status
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Palacowa                                                      11:17:00  11:17:12  00:00:12  ok
 Sienkiewicza . Rzeka Biala - P  11:18:00  11:17:55 -00:00:05  11:18:00  11:18:55  00:00:55  ok
 Sienkiewicza . Komenda Wojew.   11:20:00  11:19:43 -00:00:17  11:20:00  11:20:26  00:00:26  ok
 P. K. Sienkiewicza - Ryska      11:21:00  11:20:58 -00:00:02  11:21:00  11:21:27  00:00:27  ok
 Wasilkowska . Traugutta         11:23:00  11:22:53 -00:00:07  11:23:00  11:23:16  00:00:16  ok
 Gen.Sosabowskiego - Wasilkowsk  11:24:00  11:24:22  00:00:22  11:24:00  11:24:42  00:00:42  ok
 Gen.Sosabowskiego - Kapralska   11:25:00  11:25:12  00:00:12  11:25:00  11:25:33  00:00:33  ok
 42 P.P - Hotel                  11:26:00  11:26:15  00:00:15  11:26:00  11:26:40  00:00:40  ok
 42 P.P - Robotnicza             11:27:00  11:27:06  00:00:06  11:27:00  11:27:23  00:00:23  ok
 Kazimierza Wielkiego - 42 P.P   11:28:00  11:31:10  00:03:10  11:28:00  11:31:28  00:03:28  za póYno
 Kazimierza Wielkiego -  Chelmo  11:29:00  11:32:44  00:03:44  11:29:00  11:33:03  00:04:03  za póYno
 Kazimierza Wielkiego - Antonie  11:30:00  11:33:37  00:03:37  11:30:00  11:33:56  00:03:56  za póYno
 Kazimierza Wielkiego - Trawias  11:31:00  11:34:38  00:03:38  11:31:00  11:34:55  00:03:55  za póYno
 Raginisa - Kazimierza Wielkieg  11:32:00  11:37:33  00:05:33  11:32:00  11:37:55  00:05:55  za póYno
 Raginisa - Basniowa             11:33:00  11:38:18  00:05:18  11:33:00  11:38:37  00:05:37  za póYno
 Raginisa - Usmiechu             11:35:00  11:39:12  00:04:12  11:35:00  11:39:34  00:04:34  za póYno
 Niemenska Petla                 11:37:00  11:40:19  00:03:19  11:37:00  11:40:43  00:03:43  za póYno
 Raginisa - Ogrodki Dzialkowe                                  11:38:00  11:41:25  00:03:25  ok
 Karakule Cmentarz 01            11:42:00  11:45:13  00:03:13                                za póYno
=======================================================================================================
Time Table Logging of Current Tour
=======================================================================================================

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Przyjazd  Przyjazd  Przyjazd  Odjazd   Odjazd   Odjazd
 Nazwa przystanku                planned   actual    diff      planned   actual    diff      status
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Karakule Cmentarz                                             11:50:00  11:50:28  00:00:28  ok
 Raginisa - Ogrodki Dzialkowe    11:54:00  11:54:59  00:00:59  11:54:00  11:55:14  00:01:14  ok
 Raginisa - Gwiazdkowa           11:55:00  11:55:41  00:00:41  11:55:00  11:56:11  00:01:11  ok
 Raginisa - Usmiechu             11:57:00  11:56:41 -00:00:19  11:57:00  11:56:56 -00:00:04  ok
 Raginisa - Familijna            11:58:00  11:57:43 -00:00:17  11:58:00  11:58:04  00:00:04  ok
 K.Wielkiego - Raginisa          12:00:00  11:58:53 -00:01:07  12:00:00  11:59:15 -00:00:45  ok
 Kazimierza Wielkiego - Trawias  12:01:00  12:01:25  00:00:25  12:01:00  12:01:41  00:00:41  ok
 Kazimierza Wielkiego - Antonie  12:02:00  12:02:19  00:00:19  12:02:00  12:02:38  00:00:38  ok
 Kazimierza Wielkiego -  Chelmo  12:03:00  12:03:14  00:00:14  12:03:00  12:03:31  00:00:31  ok
 42 P.P - Chabrowa               12:04:00  12:04:41  00:00:41  12:04:00  12:05:00  00:01:00  ok
 42 P.P - Robotnicza             12:05:00  12:05:35  00:00:35  12:05:00  12:05:55  00:00:55  ok
 Gen.Sosabowskiego - Krancowa    12:06:00  12:06:41  00:00:41  12:06:00  12:07:02  00:01:02  ok
 Wasilkowska . Andersa           12:08:00  12:08:18  00:00:18  12:08:00  12:08:37  00:00:37  ok
 P. K. Sienkiewicza - Ryska      12:10:00  12:09:37 -00:00:23  12:10:00  12:09:59 -00:00:01  ok
 Sienkiewicza . Ogrodowa         12:12:00  12:11:42 -00:00:18  12:12:00  12:12:03  00:00:03  ok
 Pilsudskiego - Sienkiewicza     12:14:00  12:13:37 -00:00:23  12:14:00  12:13:54 -00:00:06  ok
 Pilsudskiego - Palacowa         12:16:00  12:14:45 -00:01:15                                ok
Karta drogowa: -
Uwagi: Opóźnienie na pierwszym kursie spowodowane światłami na krzyżówce Kazimierza Wlk / przyst. Chabrowa w kierunku cmentarza.

MiBi3 dodał notatkę do tego postu 24-09-2018 20:40:

Zatwierdzam
24 pkt.

-10 pkt za zaległy raport z dnia: 13.09
-10 pkt za zaległy raport z dnia: 21.09

#6
Ilość punktów zdobytych za okres 01.07 - 29.09: 31
Miejsce w rankingu: 68
[Obrazek: 82266305972031545809.gif]

Całe zmiany (2018):
✔ 29.06 - 68/3B #218
✔ 3.07 - 865/1B #822
✔ 6.07 - S11/2 #100
✔ 10.07 - E51/4B #505
✔ 09.08 - 68/2B #822
✔ 10.08 - S22/2 #308
✔ 16.08 - 82/1B #205
✔ 21.08 - 865/1C #138
✔ 28.08 - 178/5A #318 + 190/2 #138
✔ 30.08 - 68/2B #810
✔ 16.09 - 522/1 #318
#7
Ten wątek został zaznaczony do usunięcia z powodu naruszenia regulaminu.
Zamknięty 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości